NAC te sterk voor Excelsior, Sparta onderuit tegen Al Feiha

29 juli 2017, 19:32

NAC Breda heeft de oefenwedstrijd tegen Excelsior omgezet in een overwinning. De promovendus won met 1-0 dankzij een doelpunt van Manu Garcia. Sparta Rotterdam verloor zaterdag een oefenduel. Al Feiha uit Saudi-Arabië was met 3-4 te sterk.

NAC-Excelsior

In de eerste helft waren de beste kansen voor NAC. Excelsior-doelman Alessandro Damen greep een aantal keer goed in waardoor er bij rust nog een 0-0 stand op het scorebord stond. De Rotterdammers kregen zelf nauwelijks kansen. In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Het was vooral NAC dat aanviel en Excelsior dat tegenhield. Met nog iets meer dan tien minuten te gaan was het echter toch raak. Garcia tekende voor het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0.

Sparta-Al Feiha

Sparta begon tegen Al Feiha goed en na zeventien minuten zette Mathias Pogba zijn ploeg op voorsprong. De ploeg uit Saudi-Arabië kwam echter snel weer langszij. Loris Brogno zorgde ervoor dat Sparta alsnog met een voorsprong de rust inging. Al Feiha kwam echter beter uit de kleedkamers en maakte snel de gelijkmaker en kwam daarna zelfs voor. Ilias Alhalft tekende voor de gelijkmaker, maar drie minuten later stonden de bezoekers weer op voorsprong. De ploeg van Alex Pastoor wist daarna niet meer terug te komen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen