Karsdorp mikt op competitiestart: "Elke dag maak ik stapjes"

30 juli 2017, 11:42

Rick Karsdorp hoopt bij de competitiestart in Italië voldoende fit te zijn om aan te sluiten bij de wedstrijdselectie van AS Roma. De rechtsback herstelt van een operatie aan zijn knie. Iedere dag zet de oud-Feyenoorder stapjes. De competitie begint voor Roma op zondag 20 augustus.

"De operatie is goed gegaan. Ik train twee keer per dag. Soms minder of meer, het is maar net wat de coaches willen", zegt Karsdorp op de website van Roma. "Ik ben gestart op het veld met loopwerk. Elke dag word ik beter. Misschien kan ik sneller terugkeren dan verwacht."

Een exacte datum kan Karsdorp niet geven. "Het is belangrijk om niet te overhaasten. Want het was een operatie aan de knie. Maar ik hoop deel uit te maken van de selectie voor de eerste competitiewedstrijd."

In die selectie zit in ieder geval niet Francesco Totti. Hij is gestopt als profvoetballer. Karsdorp: "Ik heb hem nog niet ontmoet. Mijn eerste dagen in Rome waren erg druk. Mij is verteld dat hij een grote persoonlijkheid is in Rome. Wat dat betreft kan ik hem vergelijken met Dirk Kuyt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen