Zaakwaarnemer Van Persie: "Transfer niet aan de orde"

31 juli 2017, 07:50

Feyenoord kan definitief een streep zetten door de eventuele komst van Robin van Persie. De kans op een comeback van de aanvaller is tot het nulpunt gedaald, omdat diens zaakwaarnemer aangeeft dat een transfer onbespreekbaar is voor Fenerbahçe.

Coach Giovanni van Bronckhorst en technisch directeur Martin van Geel zouden Van Persie graag weer welkom heten op het oude nest, maar Fenerbahçe wil Van Persie niet laten gaan. Het AD meldde dat zondagavond al en in De Telegraaf bevestigt zaakwaarnemer Kees de Vos de volgende dag het bericht. Van Persie heeft van de nieuwe coach Aykut Kocaman te horen gekregen dat hij nadrukkelijk in de plannen voorkomt.

Van een contractontbinding is dus al helemaal geen sprake. "Robin staat dit seizoen nog onder contract bij Fenerbahçe", aldus zaakwaarnemer De Vos. "De nieuwe trainer is vanaf het begin erg positief over Robin en heeft niet de intentie om hem te laten gaan. Daarom is een transfer naar een andere club niet aan de orde deze periode."

Feyenoord moet het tot op heden in de voorhoede doen met Nicolai Jørgensen, Jean-Paul Boëtius, Bilal Basacikoglu en Michiel Kramer, maar Steven Berghuis lijkt deze week ook weer in de armen gesloten te worden door Feyenoord.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen