Cassano: "Kan erop terugkomen, maar dan ben ik wel gek"

31 juli 2017, 10:23

Antonio Cassano zette de Italiaanse voetbalwereld onlangs op stelten, door veel onduidelijkheid te zaaien over zijn toekomst. De aanvaller kondigde eerst zijn vertrek bij Hellas Verona aan en draaide zijn besluit daarna weer terug, maar besloot later alsnog te vertrekken bij de Serie A-promovendus. Vervolgens was er verwarring over of Cassano definitief stopte als profvoetballer, iets wat hij uiteindelijk besloot.

In gesprek met La Stampa gaat Cassano in op de situatie. Het lijkt erop dat hij definitief gestopt is, maar hij houdt de deur toch op een kiertje. "In het leven gebeurt het soms dat je op dingen terugkomt, maar als ik dat doe, dan ben ik gek", aldus de 35-jarige Cassano, die in zijn carrière onder meer bij AS Roma, Real Madrid, AC Milan, Internazionale en Sampdoria speelde.

Ondanks zijn voetbalpensioen noemt Cassano twee clubs waar hij nog wel een goed gevoel bij heeft. "Virtus Entella (Serie B, red.) zou een mooie uitdaging zijn. Het zou een wonder zijn als deze club de Serie A haalt en mijn relatie met de voorzitter (Gozzi, red.) is goed. Genoa? Ik ken hun voorzitter (Preziosi, red.) ook al lang en waardeer de coach Juric ook."

"Bij Verona ontbrak het juiste gevoel, waardoor ik tegen iedereen zei dat ik beter kon stoppen", vertelt Cassano. "Mijn besluit was gebaseerd op heimwee, maar had ook met mijn gevoel te maken", besluit de routinier.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen