Bosz blij met ontwikkeling Dortmund: "Boeken vooruitgang"

31 juli 2017, 16:22

In de voorbereiding boekte Borussia Dortmund tot dusver wisselende resultaten, maar toch is Peter Bosz tevreden over zijn eerste weken als coach van de Duitse topclub. Zijn spelers pikken zijn visie steeds beter op, vindt de voormalig trainer van Ajax.

Bosz is te spreken over de ontwikkeling die zijn ploeg heeft doorgemaakt in de voorbereiding. "Het is onmogelijk voor de spelers om alles nu al perfect te doen", zegt hij tegen Kicker. "Dat kan gewoon niet. Maar ik zie de spelers vooruitgang boeken. Vanaf nu zal het steeds beter gaan", zegt Bosz, die blij is dat hij weer kan beschikken over Mario Götze. De spelmaker heeft lastige jaren achter de rug, maar begint fit en met nieuwe hoop aan het nieuwe seizoen. "Als voetballiefhebber is het fijn om hem aan het werk te zien. Mario is een heel goede speler, maar we zullen voorzichtig met hem moeten zijn."

Dinsdag speelt Dortmund nog een oefenduel tegen Atalanta Bergamo, maar zaterdag staat het echte werk al voor de deur. De ploeg van Bosz wacht dan de ontmoeting met Bayern München in het duel om de Supercup. "Dat wordt een belangrijke wedstrijd", beseft de hoofdcoach. "Als je een prijs kunt winnen, dan moet je daar altijd voor strijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen