Llorente mist competitiestart door fietsincident op vakantie

31 juli 2017, 18:21

Swansea City hoopt komend seizoen weg te blijven van de degradatieplaatsen in de Premier League, maar heeft al wel een teleurstelling moeten verwerken in de voorbereiding. Spits Fernando Llorente brak onlangs op vakantie zijn arm en mist daardoor sowieso de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Dat bevestigt manager Paul Clement op de clubwebsite. Swansea begint op 12 augustus aan het nieuwe seizoen, met een uitwedstrijd tegen Southampton. In dat duel zal hij sowieso niet in actie komen, geeft Clement aan. "Fernando traint nu nog individueel en sluit pas later aan bij de groep. Als zijn herstel goed verloopt, verwelkom ik hem over tien dagen op de groepstraining."

Waarschijnlijk moet de Spaanse spits ook bij de tweede competitiewedstrijd, tegen Manchester United, laten schieten. "Ik verwacht dat hij de eerste duels moet missen, maar daarna reken ik op hem", aldus Clement. Llorente is een belangrijke kracht voor de club uit Wales. Afgelopen seizoen scoorde hij vijftien Premier League-treffers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen