Dijks keert terug in wedstrijdselectie Ajax: "Fit voor invalbeurt"

1 augustus 2017, 14:17

Mitchell Dijks keert terug in de wedstrijdselectie van Ajax. Marcel Keizer heeft hem geselecteerd voor de wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen OGC Nice. Ajax besloot hem vorige week tóch te behouden, terwijl de linksback eerder op de nominatie stond om te vertrekken.

Keizer bevestigde dinsdag op een persconferentie dat Dijks bij de selectie zit. Vorige week ontbrak de verdediger in Nice, omdat Ajax hem aanvankelijk niet had ingeschreven. Dijks maakte vrijdag in de besloten oefenwedstrijd tegen Hull City (3-3) speelminuten. "Hij is fit genoeg voor een invalbeurt", aldus Keizer.

Balotelli

Ajax kent verder geen wijzigingen in de selectie. Over de opstelling wilde Keizer niets zeggen. Nice moet het woensdag in ieder geval stellen zonder Mario Balotelli. De spits, die in het eerste duel scoorde, blijft achter in Frankrijk achter met een hamstringblessure. Keizer: "Hij is een uitstekende speler. Waarschijnlijk komt Alassane Pléa in zijn plek. Hij is van hetzelfde type: snel en vaardig. We zullen ons precies op dezelfde manier voorbereiden als vorige week."

Nouri

Het duel staat ook in het teken van een eerbetoon aan Abdelhak Nouri. "Met name de jonge jongens heb ik erop gewezen wat ze eventueel te wachten staat. Het is verder lastig om je daarop voor te bereiden. Als het zover is, moeten we kijken hoe iedereen daarop reageert. De supporters willen steun betuigen aan Appie en de familie. Dat moeten ze sowieso doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen