Woudenberg: "Op de bank kan ik me niet ontwikkelen"

1 augustus 2017, 17:27

Lucas Woudenberg maakte dinsdag de stap van Feyenoord naar sc Heerenveen, waar hij voor twee jaar tekende. De linksback is blij dat hij in Friesland mooi uitzicht heeft op een plek in de basis, iets dat in Rotterdam-Zuid een stuk troebeler was.

"Ik wil iedere week spelen, op de bank kan ik me niet ontwikkelen", benadrukt hij op de site van zijn werkgever. "De interesse van Heerenveen speelde al enkele weken. Ik denk dat ik hier op mijn plek ben. Heerenveen is een mooie club, die hoog in het linker rijtje kan eindigen en staat voor aanvallend voetbal waar ik graag een bijdrage aan wil leveren."

Woudenberg heeft de intentie om zijn contract in het Abe Lenstra Stadion uit te dienen. "Ik heb de afgelopen jaren steeds van club gewisseld. Het is fijn om nu wat langer op één plek te blijven. Aan de andere kant weet je het nooit in voetbal. Als we met Heerenveen goed presteren kan er zomaar een interessante aanbieding voorbij komen. Maar goed, daar denk ik nu absoluut niet aan. Ik wil in Heerenveen mijn plek veroveren en presteren, dat heeft prioriteit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen