Leeuwinnen in volle Grolsch Veste: "Enorm spektakel"

2 augustus 2017, 08:30

De Oranje Leeuwinnen verheugen zich erop om in een volle Grolsch Veste te spelen. Gastland Nederland treft donderdag in Enschede Engeland in de halve finale van het EK. Alle stoeltjes in het stadion van FC Twente zullen bezet zijn.

"Het wordt een enorm spektakel, met weer een schepje erbovenop. We hebben het in Utrecht al meegemaakt, toen waren het er 24.000. Daar komen er nu nog een paar bij", zegt Wiegman tegen Ons Oranje. "Het is fantastisch. We genieten ervan en het geeft de spelersgroep een extra boost."

De Engelse aanvalster Jodie Taylor is met vijf goals de topscorer van het toernooi. Hoe gaat Oranje haar afstoppen? "Eigenlijk zoals we in alle wedstrijden hebben gedaan, want alle tegenstanders hadden goede spitsen", antwoordt Wiegman. "Dus door allereerst zelf goed te zijn aan de bal, de organisatie goed neer te zetten, de restverdediging voor elkaar te hebben en alert te zijn. En dat dan de hele wedstrijd."

"Het is een fantastisch toernooi en dat je zover komt, is heel prettig. Maar we willen deze wedstrijd ook winnen. Als je eenmaal door bent op een toernooi en het gaat goed, dan wil je verder", besluit Wiegman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen