Advocaat hoopt dat Sneijder opschiet met nieuwe club

2 augustus 2017, 18:47

Dick Advocaat hoopt dat Wesley Sneijder snel bij een nieuwe club zal tekenen. De bondscoach benadrukt dat het belangrijk is dat er zekerheid is voor de internationals voor het belangrijke WK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal tegen Frankrijk op 31 augustus.

Advocaat houdt rekening met Sneijder voor de interland tegen Frankrijk, maar zegt wel alleen spelers bij Oranje te willen die helemaal fit zijn. "Volgende week is het alweer twee maanden geleden dat het seizoen voor Wesley eindigde met de interland tegen Luxemburg. In Parijs hebben we straks alleen wat aan spelers die vol gas kunnen geven en door roeien en ruiten willen. Sneijder en een aantal anderen hebben nog even, maar je zoekt als coach op een gegeven moment wel naar zekerheid", vertelt de bondscoach aan het Algemeen Dagblad.

Ook Arjen Robben is nog niet honderd procent fit. Advocaat sprak geen van beide routiniers echter nog persoonlijk. "Bij Robben wacht ik even met contact zoeken tot hij weer gaat spelen. Ik had gehoopt dat zijn rentree bij Bayern München deze week zou zijn, maar ook zaterdag verwacht ik hem nog niet tijdens de Duitse Supercup tegen Borussia Dortmund. Bij Sneijder ben ik sowieso van plan hem na het weekend te bellen, club of geen club", legt hij uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen