Zoet verwacht gemotiveerd PSV: "We kunnen veel beter"

2 augustus 2017, 21:22

Net als Phillip Cocu heeft Jeroen Zoet er alle vertrouwen in dat PSV donderdag beter voor de dag zal komen tegen NK Osijek. De Eindhovenaren zullen in de voorronde Europa League op bezoek in Kroatië een 1-0 achterstand goed moeten maken.

Zoet stelt dat hij nog geen seconde heeft gedacht aan het scenario waarin PSV uitgeschakeld wordt. "Dat gaat niet gebeuren. Wij zijn hier maar met één gevoel naar toe gereisd: wij moeten en gaan ons plaatsen voor de volgende ronde", zegt hij op de website van PSV. De doelman laat weten dat er na het verlies in eigen huis een goed gesprek is gevoerd. "We hebben elkaar goed op de wedstrijd van vorige week aangesproken. We weten met z'n allen goed genoeg dat we beter kunnen en moeten en dat gaan we morgen ook laten zien."

In Kroatië wordt het tussen de 33 en 37 graden, maar Zoet verwacht niet dat dat grote problemen op zal leveren. "Het is inderdaad lekker warm hier, merkte ik toen we uit het vliegtuig stapten", grapt hij. "Maar daar moeten we ons gewoon op instellen. Ik heb ook weleens in Maleisië gespeeld in deze hitte. De temperatuur moet en mag geen probleem zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen