Groningen onderuit tegen Sociedad, gelijkspel voor Twente

2 augustus 2017, 22:23

FC Groningen speelde woensdagavond een oefenduel tegen Real Sociedad. De ploeg van Ernest Faber ging met 0-2 onderuit. Ook FC Twente wist niet te winnen. De Tukkers namen het op tegen Espanyol, maar beide ploegen kwamen niet tot scoren.

FC Groningen-Real Sociedad

Groningen kwam na iets meer dan een half uur spelen op een 0-1 achterstand. Willian Jose tekende voor de openingstreffer. De noorderlingen wisten dat in de tweede helft niet recht te zetten. Vlak voor tijd scoorde Sociedad nogmaals. Imanol Agirretxe maakte er 0-2 van.

FC Twente-Espanyol

In Goor speelde FC Twente gelijk tegen Espanyol. Beide ploegen wisten binnen negentig minuten niet te scoren. Twente kreeg grote kansen via Danny Holla en Tom Boere terwijl Nikola Gjorgjev er voor Espanyol het dichtste bij was. Hij scoorde, maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden.

EVV-VVV-Venlo

VVV-Venlo ging woensdagavond onderuit tegen de amateurs van EVV. Er leek niks aan de hand voor de Eredivisionist want na zeventig minuten stond er een 1-3 voorsprong op het scorebord. Binnen twintig minuten wist EVV echter drie keer te scoren waardoor het duel in 4-3 eindigde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen