Osijek lust PSV rauw: "Dit is een historisch duel"

3 augustus 2017, 08:38

Na de beschamende 0-1 nederlaag van vorige week in Eindhoven moet PSV donderdagavond eerherstel zien te behalen op Kroatische bodem. De formatie van Phillip Cocu gaat in de voorronde van de Europa League op visite bij NK Osijek, dat helemaal klaar is voor de return. Trainer Zoran Zekic heeft vertrouwen.

"Mijn taak is nu om de spanning weg te nemen bij de spelers, zodat ze rustig in het hoofd zijn tijdens de wedstrijd. De spelers zijn optimaal gemotiveerd, maar zullen ook hun verstand moeten gebruiken. Het zal moeilijker worden dan in Eindhoven, maar we hebben een goed resultaat gehaald en moeten niet gespannen zijn", zegt de coach in Kroatische media. "Ik heb het al vaker gezegd, maar dit is echt een historische wedstrijd."

Osijek trok zich vorige week in Eindhoven al massaal terug en zal ook vanavond een verdedigende tactiek hanteren. "Ik kan wel zeggen dat we de hele wedstrijd gaan aanvallen, maar dit gaat toch niet gebeuren", zegt Zekic. "We hebben een resultaat behaald en dat moeten we verdedigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen