Milan en Everton bereiken play-offs van Europa League

3 augustus 2017, 23:16

Zonder grote problemen heeft AC Milan zich geplaatst voor de play-offs van de Europa League. Donderdag klaarden de Italianen in eigen huis de klus tegen CS U Craiova (2-0). Everton staat eveneens op de rand van de groepsfase.

AC Milan - CS U Craiova

Milan had een week eerder een 0-1 overwinning geboekt in Roemenië. Met onder meer aanwinsten Andrea Conti, Ricardo Rodriguez en Franck Kessié in de basis won de ploeg van Vicenzo Montella eenvoudig. Met de rappe 1-0 van Giacomo Bonaventuro liet Milan niets aan het toeval over. Patrick Cutrone verdubbelde vlak na rust de voorsprong, waarmee het duel was gespeeld.

MFK Ruzomberok - Everton

Everton kende meer moeite met het Slowaakse Ruzomberok. Na de 1-0 overwinning in Engeland, wisten The Toffees dat ze in de return aan de bak moesten. Maarten Stekelenburg en Cuco Martina waren hun basisplaats kwijt. Davy Klaassen verscheen wel aan de aftrap. Pas tien minuten voor tijd kon de ploeg van Ronald Koeman opgelucht ademhalen. Invaller Dominic Calvert-Lewin hielp zijn werkgever aan de bevrijdende 0-1.

Oostende - Olympique Marseille

Voor Europa-debutant Oostende zit het avontuur er weer op. Na de 4-2 nederlaag in Frankrijk was de 0-0 in de return onvoldoende voor de werkgever van Richairo Zivkovic. De voormalige spits van FC Groningen en Ajax kreeg als invaller twintig minuten de tijd om iets te doen aan de stand, maar dat lukte niet.

Overige uitslagen

Skënderbeu* - Mladá Boleslav 2-1 (2-1, Skënderbeu wint na strafschoppen)

Altach* - AA Gent 3-1 (1-1)

Hajduk Split* - Bröndby 2-0 (0-0)

Midtjylland - Arka Gdynia 2-1 (2-3)

Athletic de Bilbao* - Dinamo Boekarest 3-0 (1-1)

Panionios - Maccabi Tel Aviv* 0-1 (0-1)

Domzale* - SC Freiburg 2-0 (0-1)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen