Kopzorgen voor Conte: "Moeilijkste jaar uit mijn carrière"

5 augustus 2017, 14:59

Met het winnen van de Premier League kende Antonio Conte een geweldig debuutseizoen in Engeland, maar reden om op zijn lauweren te rusten is dat niet voor de Italiaan. De coach van Chelsea verwacht dat er een loodzwaar seizoen aanstaande is.

Dat seizoen begint zondag met de wedstrijd tegen Arsenal om het Community Shield. "Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom het een zwaar jaar gaat worden. Ik heb echt het gevoel dat het het moeilijkste seizoen uit mijn loopbaan gaat worden. In Engeland is de druk hoog en dit is de beste competitie ter wereld. Vijf, zes teams gaan strijden om de titel. Wij gaan strijden om het kampioenschap, maar het wordt moeilijk. De druk is hoog, maar ik leg mezelf ook veel druk op. Onder druk presteer ik het beste."

Bij Chelsea heeft Conte sinds enkele weken de beschikking over Alvaro Morata. De Spanjaard maakt vooralsnog een goede indruk op hem. "Morata is een hele goede speler die met elke spits de strijd aan kan gaan", vindt Conte. "Hij is nog jong en het is mijn taak om hem te verbeteren en te laten schitteren. Ik weet dat hij één van de beste spitsen ter wereld kan worden."

Het duel met Arsenal begint zondag om 15.00 uur Nederlandse tijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen