'Ajax bereikt akkoord met Osijek over verdediger Barac'

6 augustus 2017, 11:40   Bijgewerkt: 6 augustus 2017, 12:20

Ajax gaat shoppen bij PSV-opponent NK Osijek. De Telegraaf meldt zondag een mondeling akkoord met de Kroaten over de transfer van centrale verdediger Mateo Bara? (23). Met de deal is een bedrag van zo'n 1,5 miljoen euro gemoeid.

De Kroaat reist maandag af naar Amsterdam om te onderhandelen over een contract voor meerdere jaren. Volgens de krant lijken de eisen van de eenmalig international geen groot probleem. Barac was al een aantal maanden in de picture bij Ajax. Een delegatie bekeek de centrale verdediger nader tijdens het Europese tweeluik van Osijek met PSV. De transfer is vervolgens in een stroomversnelling gekomen.

Barac is een linksbenige verdediger, die ook als linksback kan spelen. Hij speelde eerder ook voor de Kroatische clubs HNK Sibenik en NK Hrvatski Dragovoljac. Tegen PSV gaven Barac en co nauwelijks kansen weg. De Eindhovenaren wisten niet te scoren en werden uitgeschakeld.

De Kroaat zal de vierde versterking voor Ajax worden. Eerder kwamen Benjamin van Leer, Kostas Lamprou en Klaas-Jan Huntelaar naar Amsterdam.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen