Reserves Feyenoord in oefenduel onderuit tegen De Graafschap

6 augustus 2017, 13:59

Een reserveploeg van Feyenoord heeft zondag een oefenwedstrijd achter gesloten deuren van De Graafschap verloren. De Superboeren wonnen op Varkenoord met 2-3. Bij de Rotterdammers deden spelers mee die zaterdag weinig of geen speeltijd kregen in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, die Feyenoord na strafschoppen won van Vitesse. Jeremiah St. Juste en Sofyan Amrabat maakten hun eerste doelpunt voor Feyenoord.

Ook spelers als Michiel Kramer, Bilal Basacikoglu, Miquel Nelom en Renato Tapia mochten opdraven. Feyenoord en De Graafschap kregen beide kansen, waar Anthony van den Hurk de gevaarlijkste man was. De aanvaller van De Graafschap bekroonde zijn spel met de openingstreffer vlak na rust.

St. Juste tekende voor de gelijkmaker. Zijn rake kopbal vanuit een vrije trap betrof zijn eerste doelpunt in Rotterdamse dienst. Diezelfde St. Juste veroorzaakte een strafschop, die Van den Hurk benutte. Ook Amrabat maakte zijn eerste Feyenoord-doelpunt. Het bleek echter niet voldoende voor een gelijkspel. Van den Hurk maakte in de slotminuten zijn hattrick compleet.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen