Van Hanegem: "PSV doet momenteel pijn aan ogen"

7 augustus 2017, 08:10

Willem van Hanegem verwacht dat de strijd om het kampioenschap in het nieuwe Eredivisie-seizoen tussen titelverdediger Feyenoord en Ajax gaat. De voormalig international van Oranje is nog niet onder de indruk van PSV. De Eindhovenaren doen Van Hanegem 'momenteel pijn aan de ogen'.

"Ze doen daar zelf een beetje alsof er allemaal niets aan de hand is, maar er zit helemaal niets meer in dat slappe elftal van Cocu. Als ik Marcel Brands was, haalde ik vandaag nog Sam Larsson op. Er moet iets gebeuren", aldus Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad over PSV.

"Zoals het er nu voor staat, zie ik de strijd om de titel tussen Ajax en Feyenoord gaan", stelt Van Hanegem. "Ajax voetbalt volgens mij wederom makkelijker. En als Frenkie de Jong daar straks echt een basisplaats heeft, zal het alleen maar beter worden. Hij is in mijn ogen een geweldig talent."

"Maar ook vorig seizoen voetbalde Ajax vaak beter dan Feyenoord. Toch werd Feyenoord terecht landskampioen. Als ze in Rotterdam dat onverzettelijke weer kunnen oproepen en ze trekken voetballend de lijn van de start tegen Vitesse door, dan zijn ze wederom heel lastig te verslaan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen