De Jong en Zoet ook in verband gebracht met exit bij PSV

8 augustus 2017, 07:45

Davy Pröpper lijkt niet de enige speler van PSV te zijn die de uitgang van het Philips Stadion opzoekt. In navolging van de middenvelder, die maandag voor vier seizoenen bij Premier League-promovendus Brighton & Hove Albion tekende, lijken er nog meer spelers te vertrekken uit Eindhoven.

Na Pröpper en ook Andrés Guardado (Real Betis), Héctor Moreno (AS Roma) en Jetro Willems (Eintracht Frankfurt) zou het goed kunnen zijn dat Luuk de Jong en Jeroen Zoet hun heil ook nog elders zullen zoeken. De Telegraaf meldt dat PSV nog steeds een financieel gat te dichten heeft en voegt eraan toe dat PSV nog graag een creatieve aanwinst voor het middenveld of de aanval wil verwelkomen. Het AD claimt dit ook en stelt bovendien dat PSV ook nog steeds een nieuwe linksback en mogelijk op een extra keeper aan boord wil halen.

De Jong wordt in verband gebracht met clubs uit Engeland, Frankrijk, Spanje en Duitsland. De namen van Crystal Palace en Hannover 96 circuleren het meest nadrukkelijk. Zoet zou ook schermen met de nodige interesse, waaronder van Benfica.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen