Maher: "Zaak om straks voor juiste aanbieding te kiezen"

8 augustus 2017, 08:12

De verkoop van Davy Pröpper aan Brighton & Hove Albion houdt niet in dat er bij PSV opeens meer perspectief is voor Adam Maher. Na een uitleenbeurt bij het Turkse Osmanlispor meldde de aanvallende middenvelder zich deze zomer weer in Eindhoven, maar het is de vraag hoe lang hij daar nog zal blijven.

Ondanks het vertrek van Pröpper, Siem de Jong, Oleksandr Zinchenko en Andrés Guardado komt Maher niet in de plannen voor bij PSV. "We hebben al eerder gecommuniceerd wat onze verwachtingen zijn. We gaan nog steeds van het scenario uit dat Adam vertrekt bij PSV", zo citeert het Eindhovens Dagblad coach Phillip Cocu. "Mocht de situatie aan het einde van de transfermarkt niet veranderd zijn, dan zullen we weer met elkaar om de tafel gaan", stelt de trainer van de nummer drie van het afgelopen eredivisieseizoen, die dit jaar al uitgeschakeld is in Europa door de dubbele blamage tegen de nietige Kroatische club NK Osijek.

PSV lijkt het vizier te richten op meerdere nieuwe spelers, waaronder een aanvallende middenvelder of een aanvaller. Er wordt in eerste instantie langs Maher gekeken. "Al kan er in het voetbal alles heel snel veranderen", realiseert Maher zich. "Dat zie je wel aan de transfer van Davy, ik wist er niets van. Dus natuurlijk zou ik ook gewoon bij PSV kunnen blijven. Ik voel me goed op dit moment. Maar ik wil wedstrijden kunnen spelen, dat is nu het belangrijkste voor mij", maakt Maher duidelijk.

De 24-jarige middenvelder ligt nog tot medio 2018 vast bij PSV, waardoor een vertrek de meest geschikte uitkomst lijkt te zijn. Wat er ook gebeurt, Maher heeft genoeg vertrouwen. "Bij Osmanlispor ben ik een betere speler geworden. Ik ben nu sterker dan voorheen. Het is voor mij zaak om straks voor de juiste aanbieding te kiezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen