Mourinho zou Bale wel opwachten bij de uitgang

8 augustus 2017, 09:26

Mocht Gareth Bale ooit vrij komen op de transfermarkt, dan hoopt José Mourinho zo snel mogelijk te kunnen toeslaan. De 28-jarige Welshman stapte in 2013 voor ongeveer honderd miljoen van Tottenham Hotspur over naar Real Madrid, waar hij een tijdje samenwerkte met Mourinho. Als de kans voorbijkomt, dan hoopt de Portugese manager hem terug naar Engeland te kunnen halen.

Dat heeft Mourinho in aanloop naar de wedstrijd om de Europese Supercup van zijn huidige club Manchester United tegen zijn voormalig werkgever Real Madrid gezegd. "Als hij speelt, dan is dat een duidelijk signaal dat hij in de plannen voorkomt en daar blijft. Dan zal ik er niet eens aan durven denken. Als hij niet speelt en eventueel weg kan, dan zal ik proberen om hem op te wachten bij de uitgang", zo citeert de BBC de coach van Real Madrid.

Bale verlengde in oktober zijn contract in het Estadio Santiago Bernabéu tot de zomer van 2022. Afgelopen seizoen kwam de Welshman door kuitproblemen tot slechts zeventien basisplaatsen voor Real Madrid, waarmee hij de Spaanse titel en de Champions League won.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen