Sneijder dacht niet lang na over Nice: "Wil hier prijzen winnen"

8 augustus 2017, 14:29   Bijgewerkt: 8 augustus 2017, 14:36

Wesley Sneijder werd dinsdagmiddag officieel gepresenteerd bij OGC Nice door middel van een persconferentie. De Nederlands international laat weten dat hij niet lang hoefde na te denken voor hij koos voor een nieuwe uitdaging in Zuid-Frankrijk.

Sneijder vertrok transfervrij bij Galatasaray en is blij dat hij snel weer een nieuwe club heeft gevonden. "Ik ben trots op deze overstap en heb een goed gevoel bij dit team. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ook met Nice wil ik prijzen gaan pakken", aldus de middenvelder via de officiële kanalen van Nice. "Nice is een heel mooie stad, maar ik kom hier voor het sportieve plaatje. Sinds ik ze tegen Ajax zag spelen, kon ik niet wachten om hier heen te gaan. Dat we in Europa gaan spelen is wel doorslaggevend geweest."

De 33-jarige Sneijder stelt topfit te zijn, hoewel het wedstrijdritme na drie weken individueel trainen nog ontbreekt. "Hoe ouder ik word, hoe beter ik me voel. Natuurlijk heb ik als doel om met Nederland mee te doen aan het WK van 2018, maar eerst wil ik een goed seizoen draaien met Nice", aldus de interntional, die niet lang na hoefde te denken over zijn beslissing om in Nice te gaan spelen. "Het is een goed team en ik hou van de manier waarop ze spelen. Het was een makkelijke beslissing." Op welke positie Sneijder onder Lucien Favre gaat spelen moet nog blijken. "Ik heb lang op tien gespeeld, maar zal op elke plek op het middenveld spelen waar de trainer mij nodig heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen