Veltman: "Ik wil niet vertrekken om het vertrekken"

11 augustus 2017, 09:38

Het juist gevoel ontbrak bij Joël Veltman voor de categorie clubs die zich voor hem meldde. De kersverse aanvoerder van Ajax wilde liever in Amsterdam blijven en hoopt met de landstitel later alsnog een mooie transfer te maken.

Veltman stond open voor een vertrek bij Ajax. "Dat was eigenlijk best een gek gevoel. Ajax is mijn leven", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Vanaf mijn tiende wandel ik hier al rond. Nooit heb ik de behoefte gevoeld om te vertrekken. Dat gevoel was er dit jaar voor het eerst. Maar ik ben blij met hoe het nu gelopen is. Het aanvoerderschap maakt me trots. Met een titel straks alsnog vertrekken is het droomscenario."

Belangstelling was er wel degelijk voor de rechtsback, die vorige week zijn contract verlengde. Maar het goede gevoel was er niet. "In elk geval niet het idee van: ja, hier wil ik Ajax heel graag voor verlaten. Dan doe ik het ook niet. Ik weet heus wel dat ik niet op FC Barcelona hoef te wachten. Ik weet van mezelf prima wat ik kan en wat ik niet kan. Ik ben geen Christian Eriksen, die barst van het talent en zich overal makkelijk aanpast. Ik wil niet vertrekken om het vertrekken. Dan blijf ik liever bij Ajax, zeker in de wetenschap dat ik aanvoerder zou worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen