Rose heeft spijt van 'Google-uitspraak': "Onverstandig"

11 augustus 2017, 19:10

Danny Rose heeft spijt van de uitspraken die hij eerder deze week deed over het transferbeleid van zijn club Tottenham Hotspur. De Londense club is het enige Premier League-team dat deze zomer nog geen speler heeft gekocht en daar sprak de verdediger zijn teleurstelling over uit.

"Ik zeg niet dat we tien nieuwe spelers moeten kopen, maar ik zie er graag twee of drie komen. En daarmee doel ik niet op spelers die je moet googelen om te weten wie het zijn. Ik doel op spelers van naam", zei Rose tegen The Sun. Hij noemde de komst van Rafael van der Vaart in 2010 naar The Spurs als voorbeeld. "Toen dachten we allemaal 'hoe is dit mogelijk?' Ik vind dat we nu ook nieuwe spelers nodig hebben. De transferwindow is nog drie weken open en Manchester City kan bijvoorbeeld nu al tevreden zijn met de zaken die het heeft gedaan."

Rose erkent dat zijn uitspraken 'onverstandig' waren. "Ik wilde niemand beledigen en wil nu mijn excuses aanbieden aan de voorzitter, de manager, mijn teamgenoten en de fans", aldus Rose via zijn management op Twitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen