Lens 'haalt' Medel naar Besiktas, Baker naar 'Boro'

11 augustus 2017, 20:14

Gary Medel wordt ploeggenoot van Jeremain Lens en Ryan Babel bij Besiktas. De 30-jarige verdediger uit Chili verbond zich vrijdag aan de Turkse topclub. Hij is afkomstig van Internazionale, waar hij drie jaar heeft gespeeld. In het verleden kwam Medel uit voor onder meer Sevilla en Cardiff City.

"Het is niet eenvoudig voor me om Inter te verlaten. Succes met de dingen die gaan komen. Ik zal jullie altijd blijven volgen. Een dikke knuffel en Forza Inter", richt Medel zich via Twitter tot Internazionale. Lens speelt overigens een rol in het filmpje waarin Besiktas de komst van Medel aankondigt. De Nederlandse aanvaller voert een telefoongesprek met de Zuid-Amerikaan, die vervolgens zijn komst naar Istanbul bevestigt. De transfer van Lens naar Besiktas werd eerder deze week op dezelfde wijze bekendgemaakt.

Lewis Baker speelt in het nieuwe seizoen op huurbasis voor Middlesbrough. De Championship-club neemt de 22-jarige Engelsman tijdelijk over van Chelsea. De middenvelder was de afgelopen twee jaar actief voor Vitesse, waar hij één van de smaakmakers was. In 64 Eredivisie-duels voor de Arnhemse club was Baker goed voor vijftien doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen