Liverpool lijdt direct puntenverlies, Janmaat valt uit

12 augustus 2017, 15:32   Bijgewerkt: 12 augustus 2017, 16:28

Liverpool heeft zaterdag in het eerste competitieduel van het nieuwe seizoen meteen punten gemorst (3-3). The Reds kwamen op Vicarage Road tot twee keer toe terug van een achterstand en leken door twee snelle goals in de tweede helft af te stevenen op drie punten. Maar in blessuretijd ging het alsnog mis. Bij Watford viel Daryl Janmaat na een kwartier geblesseerd uit.

Arsenal en Leicester City (4-3) openden vrijdag de Premier League al met veel spektakel. Watford en Liverpool, met Georginio Wijnaldum in de basis, trokken die lijn zaterdagmiddag door. Stefano Okaka kopte al binnen tien minuten raak vanuit een hoekschop. Liverpool moest meteen in de achtervolging, maar kon niet veel indruk maken De gelijkmaker viel toch, uit een mooie aanval. Sadio Mané was het eindstation van de eerste goede kans van Liverpool. In tussentijd had Janmaat het veld verlaten. Het leek om een knieblessure te gaan.

Watford had meteen een antwoord paraat op de gelijkmaker van de bezoekers. De Liverpool-defensie zag er niet goed uit en daar profiteerde Abdoulaye Doucouré van. In de tweede helft maakte voormalig Ajax-doelwit Richarlison zijn opwachting. Hij zag Liverpool het duel vlak na rust razendsnel kantelen. Aankoop Mohamed Salah verdiende een strafschop, die Roberto Firmino verzilverde.

Diezelfde Firmino had twee minuten later een fraaie actie in huis. Hij omspeelde Heurelho Gomes en gaf de bal af aan Salah, die de bal binnentikte. Liverpool ging vervolgens op zoek naar de beslissing en was met een kopbal van Joël Matip op de lat dichtbij. Ook Dejan Lovren liet een goede kans onbenut. De gemiste kansen bleven niet onder gevolgen. In blessuretijd liep een scrimmage voor het doel van Liverpool verkeerd af. Miguel Britos was verantwoordelijk voor de gelijkmaker en dichtte Liverpool het eerste puntenverlies toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen