Klopp kritisch: "Kunnen nu nog geen perfectie verwachten"

12 augustus 2017, 19:32

Jürgen Klopp zag Liverpool in de slotfase punten verspelen tegen Watford. In de laatste minuut van de officiële wedstrijd werd het nog 3-3. De manager was dan ook niet tevreden over de eerste competitiewedstrijd van zijn ploeg en stelde dat er nog genoeg te verbeteren valt.

Na afloop van de wedstrijd toonde Klopp zich kritisch, hoewel hij ook benadrukte dat het slechts de eerste wedstrijd was. "In de voetbalwereld is het normaal om heel kritisch te zijn op de eigen prestaties. En dat zullen we ook zeker zijn. Maar aan de andere kant kun je niet verwachten dat alles op de eerste speeldag helemaal perfect is", aldus de manager op de website van Liverpool.

Vooral over de eerste helft was Klopp niet tevreden. "Ik heb niet gezien wat ik wilde zien. De tweede helft was een stuk beter. Zelfs in de eerste helft hadden we drie of vier kansen. Voor een uitwedstrijd is dat niet onaardig. We moeten tevreden zijn met een punt. Ik heb genoeg goede dingen gezien die we mee kunnen nemen in de voorbereiding voor onze volgende wedstrijd", besloot hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen