Vreven: "Iedereen beseft nu dat we in de Eredivisie zitten"

13 augustus 2017, 09:12

Welkom in de Eredivisie. Dolblij is NAC Breda dat het terug is in de Eredivisie, maar de promovendus werd zaterdagavond pijnlijk met de neus op de feiten gedrukt door Vitesse. Al na dertig minuten stond het team van Stijn Vreven 3-0 achter, terwijl het uiteindelijk met 4-1 verloor. Vreven noemt de zeperd leerzaam.

"Iedereen in en rond mijn ploeg beseft nu dat we in de Eredivisie zitten. Daar hebben we vorig seizoen heel hard voor geknokt, om op dit niveau te mogen acteren. Voor ons is dit een wake-up call dat we echt wel in de Eredivisie zitten", zegt hij op de clubwebsite.

De Belgische coach hoopt dat zijn spelers lering trekken uit het verlies. "We hebben vanavond meer geleerd dan het afgelopen halve seizoen bij elkaar. Ik heb dat liever uit bij Vitesse, dat een heel sterk elftal is, dan tegen een ploeg waar we in theorie punten moeten halen. Het tempo moet omhoog, de zakelijkheid, kwaliteit en intensiteit moeten omhoog. Dit is een goede les geweest. Volgende week wacht nu PSV. Voor ons was dit een leerrijke avond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen