'Ronaldo moet vrezen voor lange schorsing na duwen arbiter'

14 augustus 2017, 07:58

Cristiano Ronaldo moet vrezen voor een lange schorsing. De Portugees kreeg zondag in het eerste duel om de Spaanse Super Cup met FC Barcelona een rode kaart en duwde vervolgens arbiter Ricardo De Burgos Bengoetxea. Volgens Spaanse media kan dat laatste een vervelend vervolg krijgen voor Ronaldo en Real Madrid.

Onder andere Marca schrijft dat Ronaldo rekening moet houden van een schorsing van vier tot twaalf wedstrijden. De Burgos Bengoetxea heeft het duwen van Ronaldo officieel genotuleerd op de wedstrijdformulieren en de reglementen schrijven een schorsing van een dergelijke omvang voor.

In Spanje gaat men uit van een schorsing van de eerste vier competitiewedstrijden. Ronaldo lijkt de return van de Supercopa te missen, of Real Madrid moet succesvol in beroep gaan. De Koninklijke opent de Primera Division in de eerste vier wedstrijden tegen Deportivo La Coruña, Valencia, Levante en Real Sociedad.

Ronaldo kreeg zondag in Camp Nou twee keer geel. Eén keer voor het juichen met zijn shirt uit, en een schwalbe. De ster van Real Madrid was verantwoordelijk voor de 1-2. De kampioen van Spanje won met 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen