Zeer triest nieuws: seizoen Stengs nu al ten einde

14 augustus 2017, 17:15

Het nieuws waar voetbalminnend Nederland al bang voor was is maandag naar buiten gekomen: Calvin Stengs komt dit seizoen niet meer in actie. De talentvolle buitenspeler van AZ liep zaterdag tegen PSV een horrorblessure op en blijkt zijn voorste kruisband te hebben afgescheurd. Dat bevestigt de Alkmaarse club via de officiële kanalen. 

Stengs brak vorig seizoen tijdens de play-offs om Europees voetbal door bij AZ en trok die lijn door gedurende de voorbereiding, waardoor hij zaterdag tegen PSV als basisspeler aan het seizoen begon. Het achttienjarige talent moest zich echter al na acht minuten laten vervangen, vanwege een zware knieblessure. De buitenspeler verliet per brancard het veld en blijkt zijn voorste kruisband te hebben afgescheurd.

Wout Weghorst wist al snel dat het mis was bij zijn collega, zo sprak hij na de wedstrijd tegen FCUpdate.nl. "Ik zag al gelijk in de wedstrijd dat het ernstig was. Ik ken hem goed en ik kan heel goed met hem, maar ik zag meteen aan zijn reactie dat het niet goed was. Hij heeft een fantastische voorbereiding gehad, het is echt heel verdrietig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen