Koning van de assist keert wéér terug bij Almere City

15 augustus 2017, 10:21

Na twee seizoenen bij SC Cambuur in de gelederen te hebben gezeten keert Jergé Hoefdraad terug naar Almere City FC. De 31-jarige vleugelaanvaller, die al een tijdje meetrainde met de ploeg uit Flevoland, heeft voor twee seizoenen getekend bij de ploeg van coach Jack de Gier.

Op de clubwebsite omschrijft Almere City Hoefdraad als 'de comeback kid'. Dat is niet vreemd, omdat de aanvaller tussen 2009 en 2011 en tussen 2013 en 2015 ook al bij de Jupiler League-club speelde en dus voor de derde keer terugkeert. In totaal speelde hij 110 wedstrijden voor Almere City, waarvoor hij acht doelpunten en zesiten assits aantekende. Afgelopen seizoen was hij in het shirt van Cambuur goed voor maar liefst negentien (!) assists.

"Ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij deze club en ook nu voelt het weer goed", zegt Hoefdraad over zijn rentree bij Almere City. "De club, de mensen en het voetbal dat hier wordt gespeeld spreken mij aan. Bovendien wordt het ook qua organisatie allemaal steeds professioneler. Er staat een goede spelersgroep en ik geloof erin dat het een mooi seizoen kan worden. Zelf zou ik tevreden zijn als ik veel aan spelen toekom en belangrijk kan zijn met goals en assists. Ik kan niet wachten om te beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen