Martens kanshebber voor prachtige award van UEFA

15 augustus 2017, 16:11

Lieke Martens heeft de kans om een mooie onderscheiding in de wacht te slepen. De smaakmaakster van WEURO2017 is een van de laatste drie genomineerden voor de prijs van Speler van het Jaar in de UEFA Women's Champions League. Martens strijdt met Dzsenifer Marozsán en Pernille Harder om de award, die op donderdag 24 augustus wordt uitgereikt.

De lijst met genomineerden is samengesteld door de bondscoaches van de vrouwenteams die deelnamen aan het EK in Nederland en de trainers van de vrouwenploegen die vorig seizoen de kwartfinale van de Champions League wisten te bereiken. Daarnaast zaten ook twintig journalisten die zijn gespecialiseerd in vrouwenvoetbal in de jury.

Voor Martens is de nominering een extra bekroning op een prachtig seizoen met als hoogtepunt de winst van het EK Vrouwen met Nederland. Vlak daarvoor maakte de linksbuiten een toptransfer. Ze verruilde FC Rosengard voor FC Barcelona. In de top tien stonden nog drie andere Nederlandse vrouwen: Vivianne Miedema (vierde), Jackie Groenen (zevende) en Shanice van de Sanden (tiende). Op 24 augustus wordt de prijs uitgereikt tijdens de loting voor de groepsfase Champions League in Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen