Keizer rekent niet op fluitconcert: "Hebben genoten van Sánchez"

16 augustus 2017, 16:17

Het gaat bij Ajax de laatste dagen vooral over Davinson Sánchez en de grote vraag is: blijft hij of vertrekt hij alsnog? Voorlopig is de centrale verdediger weer opgenomen in de selectie voor de Europa League-playoff tegen de Noors kampioen Rosenborg BK. 

"Hij heeft aangegeven gewoon te willen trainen en morgen verder te kijken. Als hij morgen niet aanwezig is, heb ik een ander bij de selectie zitten", zegt trainer Marcel Keizer op de persconferentie. Hij verwacht niet dat Sánchez veel hoon over zich heen zal krijgen. "Iedereen heeft vorig jaar genoten van het Europese succes en ook van Davinson."

Wil Ajax nieuw Europees succes boeken, dan zal het donderdag goed moeten presteren. "Het zou rampzalig zijn als we dit seizoen geen Europees voetbal zouden spelen, voor de club en voor het Nederlands voetbal. Rosenborg wordt vaak gezien als een stugge ploeg, maar ze hebben ook nog genoeg creativiteit in de ploeg. Maar wij kunnen ook wat. Daarom moeten we deze klus gaan klaren. Voor onze jonge spelers is het ook van groot belang dat ze de ervaring van Europese wedstrijden kunnen opdoen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen