Zidane geniet van Real Madrid: "Twee titels goede start"

17 augustus 2017, 07:57

Zinedine Zidane verloor met Real Madrid nog geen finale. Ook de Spaanse Supercopa kon de club woensdag bij de prijzenkast zetten na een 2-0 overwinning in Bernabéu. Op bezoek bij Barcelona werd eerder al met 1-3 gewonnen. De trainer was tevreden met het spel van zijn ploeg en kijkt uit naar de rest van het seizoen.

Voor Real is het na de Europese Super Cup tegen Manchester United de tweede prijs van het seizoen. "Het is een zeer goede start met twee titels. Het geeft ons een geweldig begin van het seizoen. Maar met de start van La Liga zal het nog lastiger gaan worden", zegt de trainer, die naast de uitslag ook genoot van het spel van Real tegen Barcelona. "Vooral de eerste 20 tot 25 minuten waren fantastisch."

Zidane is blij om te zien dat Real na alle prijzen nog steeds de honger naar succes blijft houden. "Deze spelers verdienen het. Ze hebben ontzettend veel talent en werken hard. Dit team blijft op zoek naar succes en dat kun je zien in ons spel", reageert hij op de clubwebsite. Ook had de Fransman lovende woorden over voor Marco Asensio, die op prachtige wijze de openingstreffer maakte. "Het was een prachtige goal. Ik was onder de indruk, net als iedereen die van voetbal houdt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen