Schuurman verruilt Feyenoord op huurbasis voor NEC

17 augustus 2017, 11:06

Jari Schuurman komt dit seizoen uit voor NEC Nijmegen. De aanvallende middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van Feyenoord, zo maakt de club donderdagochtend bekend via de officiële kanalen. Afgelopen seizoen kwam het talent al op huurbasis uit voor Willem II.

Schuurman speelt al vanaf zijn zevende in de jeugdopleiding van Feyenoord en debuteerde op 8 mei 2016 in De Kuip. Tegenstander was toen NEC, de club waar hij dit seizoen ervaring op gaat doen. Afgelopen jaar speelde Schuurman al op huurbasis voor Willem II. Daar kwam hij tot elf competitiewedstrijden waarin hij drie keer scoorde. Bij Feyenoord is de middenvelder nog in het bezit van een contract tot medio 2020.

Technisch directeur Remco Oversier is blij dat NEC een seizoen over Schuurman kan beschikken. "Jari is een aanvallende middenvelder die ook op de linkerflank in de voorhoede kan spelen. Met het aantrekken van Jari brengen we nu ook het middenveld mooi in balans, aangezien hij een type aanvallende middenvelder is die we nog niet in de ploeg hebben. Dit zorgt voor verschillende keuzemogelijkheden binnen de teamorganisatie en speelwijze van de ploeg", laat hij weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen