Beira Mar wil Usain Bolt verleiden met bier en steaks

17 augustus 2017, 19:27

Bij Beira Mar durft men hardop te dromen. De Portugese club, eerder deze eeuw nog actief op het hoogste niveau maar door financiële problemen afgegleden naar de amateurs, doet openlijk een contractvoorstel aan Usain Bolt. De 30-jarige atleet uit Jamaica zette onlangs een punt achter zijn sprintloopbaan.

Bolt staat bekend als groot fan van Manchester United en trainde in het verleden zelfs mee met zijn favoriete club, iets dat hij eveneens deed met Borussia Dortmund. Beira Mar hoopt de voormalige topatleet nu te verleiden tot een voetbalcarrière. Dat doen de Portugezen niet met geld, maar met bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden.

"Beira Mar is een club waar dromen werkelijkheid worden. Usain Bolt, kom naar ons en laat je droom uitkomen. Kom voetballen bij Beira Mar", aldus Beira Mar via Facebook tegen Bolt. "We zijn ons bewust van het belang van deze stap en daarom hebben we alle risico's genomen om je het best mogelijke contract aan te kunnen bieden." Beira Mar biedt Bolt onder meer bier, een boottochtje (nog wel voor 10 euro), steaks, een selfiestick en een mobiele telefoon met daarin Portugese contacten.

Manchester United Legends

Overigens zou Bolt op 2 september met de Manchester United Legends meedoen in een liefdadigheidsduel met FC Barcelona op Old Trafford, maar dat gaat niet door. De Jamaicaan kampt met een hamstringblessure.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen