Ajax ook tegen Rosenborg zonder begeerde Sánchez

17 augustus 2017, 20:12

Davinson Sánchez ontbreekt ook in de eerste ontmoeting met Rosenborg BK in de laatste voorronde van de Europa League in de selectie van Ajax. De 21-jarige verdediger uit Colombia wordt nog steeds begeerd op de transfermarkt. Ajax weigerde al een bod van 40 miljoen euro van Tottenham Hotspur op Sánchez.

Afgelopen zaterdag deed Sánchez al niet mee in het uitduel met Heracles Almelo (2-1 verlies), in de eerste speelronde van de Eredivisie. Volgens coach Marcel Keizer was de verdediger niet volledig gemotiveerd. Sánchez meldde zich deze week weer op het trainingsveld bij Ajax en werd opgenomen in de selectie voor het treffen met Rosenborg, desondanks blijft hij opnieuw aan de kant.

Bij afwezigheid van Sánchez bestaat het centrale verdedigingsduo van Ajax tegen Rosenborg opnieuw uit Matthijs de Ligt en Nick Viergever. In vergelijking met de basiself tegen Heracles heeft Keizer één wijziging doorgevoerd: in de voorhoede krijgt David Neres de voorkeur boven Justin Kluivert.

Het duel tussen Ajax en Rosenborg in de Johan Cruijff Arena begint om 20.45 uur.

Opstellingen

Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Viergever, Dijks; Schöne, Van de Beek, Ziyech; Neres, Dolberg, Younes

Rosenborg: Hansen; Hedenstad, Bjordal, M. Konradsen, Meling; Jensen, A. Konradsen, Midtsjo; Jevtovic, Bendtner, De Lamlay

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen