Faber verwacht getergd Ajax: "Zij zullen stormachtig beginnen"

18 augustus 2017, 16:29

FC Groningen hoopt zondag te profiteren van de dip van Ajax. De Trots van het Noorden won in de historie nog nooit in de Amsterdam Arena. Ernest Faber verwacht dat zijn ploeg een getergd Ajax aantreft. De Amsterdammers verloren donderdag met 0-1 van Rosenborg BK.

"We moeten het toch echt zelf doen. Zij gaan voor revanche en zullen stormachtig beginnen", zegt Faber op de website van Groningen. "Ze komen moeilijk tot voetballen als de tegenstanders de ruimtes klein houden en de as dicht."

Groningen hield een punt over aan de eerste competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen (3-3). "Iedereen is nu toch wat meer 'relax' en rustiger dan in de aanloop naar de eerste wedstrijd. Om aanspraak te maken op de overwinning zullen we lef en durf moeten tonen, zoals we dat zondag in de tweede helft hebben gedaan."

Faber vervolgt: "Om het verschil te maken zullen we effectief moeten spelen. Als we hoog druk willen zetten, zullen we dat met elkaar moeten doen. Zelf zullen we onder de druk van de tegenstander uit moeten komen. We moeten goed voorbereid zijn in onze manier van denken en snel de oplossingen zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen