'Feyenoord gaat zich snel versterken met Larsson'

18 augustus 2017, 19:26

Sam Larsson gaat zijn loopbaan vervolgen bij Feyenoord. De landskampioen heeft een akkoord bereikt met sc Heerenveen. Onder andere De Telegraaf en RTV Rijnmond melden dat vrijdagavond. Larsson moet in De Kuip de concurrentie aangaan met Jean-Paul Boëtius, die sterk is begonnen aan het nieuwe seizoen.

De belangstelling van Feyenoord voor de Zweedse vleugelaanvaller bestond al langer. De Rotterdammers willen hem na het weekend presenteren, vermoedelijk op maandag. Samba Sam kon ook rekenen op de interesse van Benfica, Celta de Vigo en Metz. Hij geeft de voorkeur aan Feyenoord, omdat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst dit seizoen in de Champions League uitkomt.

Een vertrek van de 24-jarige Larsson bij Heerenveen komt niet uit de lucht vallen. De Scandinaviër stuurde al een tijd aan op een transfer. Zo weigerde hij op de teamfoto van Feyenoord te gaan. Het is deze zomer al de vierde keer dat Feyenoord en Heerenveen zakendoen. Jeremiah St. Juste ging Larsson al voor, Warner Hahn en Lucas Woudenberg bewandelden de omgekeerde weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen