Vreven: "Het truitje moet nat gemaakt worden"

19 augustus 2017, 11:35

Het cancellen van het optreden van de Snollebollekes bij NAC Breda - PSV laat Stijn Vreven aan zich voorbij gaan. Supportersverenigingen van de Bredase club hebben dit af laten lassen, omdat geregistreerd entertainment ongewenst is bij NAC. Een optreden van de Snollebollekes werd maandag nog aangekondigd. Dit na het in Breda populair geworden nummer 'Links, rechts'.

"Ik heb mij daar niet mee beziggehouden", zegt Vreven tegen BN/De Stem. "Mijn focus ligt op de wedstrijd, niet op andere zaken." De Belgische oefenmeester wil dat zijn ploeg tegen PSV met lef en bluf gaat spelen. "Wij zullen de schroom van ons af moeten gooien", aldus Vreven tegen Omroep Brabant. "Als je voetbaltechnisch minder bent, moet je qua mentaliteit boven jezelf uitstijgen."

Het is voor NAC de eerste thuiswedstrijd sinds de terugkeer in de Eredivisie. "Wij moeten niet nederig zijn naar de tegenstander. We zullen hoger en sneller druk moeten zetten, ook al heeft dat een risico. Als wij wedstrijden gaan verliezen in de Eredivisie, wat zeker niet op voorhand het geval is tegen PSV, dan moet dat met de borst vooruit zijn. Het truitje moet nat gemaakt worden en wij moeten met lef en bluf spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen