Sparta haalt met transfervrije Fischer volgende versterking

19 augustus 2017, 18:14

Sander Fischer komt dit seizoen toch in de Eredivisie uit. De verdediger was transfervrij nadat zijn contract bij het gedegradeerde Go Ahead Eagles was verlopen. Sparta Rotterdam maakt zaterdag bekend Fischer voor één seizoen te hebben vastgelegd.

De 28-jarige Fischer tekent in Rotterdam een contract voor één jaar met de optie voor nog een seizoen. "Ik ben heel erg blij dat ik aan de slag kan bij Sparta. "Afgelopen week heb ik gesprekken gevoerd met Alex Pastoor. Het is een duidelijk verhaal, hij heeft me verteld wat hij van me verwacht, niet alleen over de voetballende aspecten, maar ook wat hij van mij verwacht op mentaal vlak en op gebied van leiderschap", laat de verdediger weten op de clubwebsite.

Trainer Pastoor is blij met de ervaring die Fischer toevoegt. "Met bijna 250 wedstrijden ervaring in het betaalde voetbal, waarvan precies 100 in de Eredivisie weet hij wat er gevraagd wordt. Naast het feit dat hij kopsterk is, neemt hij ook zijn verantwoordelijkheid en is goed in de coaching en organisatie", stelt hij. Sparta was deze zomer vrij actief op de transfermarkt. Fischer is na Leonard Nienhuis, Robert Mühren, Dalibor Volas, Julian Chabot, Franck Bambock, George Dobson en Alex Craninx de achtste versterking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen