Reading blijft puntloos achter tegen Preston North End

19 augustus 2017, 19:01   Bijgewerkt: 20 augustus 2017, 10:38

Reading FC wist zaterdagavond voor de derde keer in vier competitiewedstrijden geen zege te boeken. Na een eerder gelijkspel tegen Fulham en een nederlaag tegen Queens Park Rangers verloor de ploeg van Jaap Stam op bezoek bij Preston North End met 1-0. Van Aston Villa werd vorige week wel gewonnen, met 2-1.

Het begin van het seizoen loopt voor Reading dus nog niet zoals gewenst, nadat er vorig jaar tot de laatste seconde om promotie naar de Premier League gestreden werd. Alleen het treffen met Gillingham (League Cup) en Aston Villa werd omgezet in een overwinning. Ook zaterdag tegen Preston North End wilde het niet lukken voor het team van Jaap Stam. Na 22 minuten keek Reading tegen een achterstand aan. Jordan Hugill tekende voor de openingstreffer.

In de tweede helft wist Reading dat niet meer recht te zetten. Geen van beide ploegen kwamen na rust meer tot scoren waardoor het bij 1-0 bleef. Reading staat momenteel op de achttiende plaats in het Championship met vier punten. Pelle Clement en Leandro Bacuna begonnen beiden in de basis.