Bosz tevreden over Dortmund: "Uitstekende prestatie"

19 augustus 2017, 20:31

Peter Bosz zag Borussia Dortmund de eerste wedstrijd in de Bundesliga omzetten in een 0-3 overwinning op VfL Wolfsburg. De trainer zag nog wel enkele verbeterpuntjes, maar was vooral blij met de prestatie van zijn ploeg. Daarnaast was de terugkeer van Mario Götze een andere meevaller voor Bosz.

"Dit is een uitstekend resultaat. In een eerste wedstrijd is het altijd moeilijk om te zeggen waar de teams staan", blikt Bosz terug op de website van Borussia Dortmund. "Vooral de eerste 35 minuten vond ik ons goed spelen. Daarna werd ons baltempo wat lager en dat was minder goed. Maar al met al vind ik dat we een uitstekende prestatie hebben neergezet."

Daarnaast maakte Götze zijn eerste speelminuten in een officieel duel sinds 29 januari. De Duitser moest maanden toekijken vanwege een stofwisselingsziekte en Bosz is blij met zijn terugkeer. "Mario is een fantastische speler en ik weet zeker dat hij heel belangrijk voor ons gaat zijn. Maar we moeten het rustig aandoen met hem en zorgen dat hij gezond blijft", stelde de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen