Stoke City stunt dankzij aanwinst Jesé tegen Arsenal

19 augustus 2017, 20:42

Arsenal won bij de Premier League-start van Leicester City, maar leed in de tweede speelronde al het eerste puntenverlies. Op bezoek bij Stoke City werd met 1-0 verloren. Aanwinst Jesé Rodriguez maakte de enige goal van de wedstrijd en beleefde zo een droomdebuut.

Stoke City begon sterk en kreeg in het eerste half uur de beste mogelijkheden. Daarna nam Arsenal het initiatief over, maar tot grote kansen leidde dat niet. De ploegen zochten na 45 minuten dan ook de kleedkamer op met een 0-0 tussenstand op het scorebord. De tweede helft was nog geen twee minuten oud toen Stoke City de openingstreffer maakte. Op aangeven van Saido Berahino maakte Jesé wat later het enige doelpunt van de wedstrijd zou blijken te zijn.

Door het tegendoelpunt leek Arsenal wakker te schrikken en de ploeg van Arsène Wenger kwam ineens een stuk beter voor de dag. In de afronding miste Arsenal echter wat geluk. Alexandre Lacazette dacht nog wel voor de gelijkmaker te tekenen, maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden. Daardoor ging Stoke er met de 1-0 zege vandoor.

Erik Pieters had een basisplaats bij Stoke City. Hij werd een minuut voor het verlopen van de officiële speeltijd naar de kant gehaald voor Bruno Martins Indi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen