Hake: "Kunnen op dit moment niet simpel van VVV winnen"

19 augustus 2017, 22:40

René Hake erkent dat FC Twente nog wat meer tijd nodig heeft om goed te kunnen draaien dit seizoen. De trainer zou daarnaast graag nog enkele versterkingen willen zien. Dat liet hij weten na de 1-2 nederlaag van zijn ploeg tegen promovendus VVV-Venlo.

FC Twente keek bij rust al tegen een 0-2 achterstand aan. Volgens Hake ontbrak het zijn ploeg ook aan zelfvertrouwen. "Ik ben vooral teleurgesteld dat bij ons ook het geloof om een goed resultaat te halen niet aanwezig was. We begonnen nog wel goed aan de wedstrijd en kregen in het eerste kwartier twee kansen. Maar daarna maken zij een wereldgoal en wordt het minder", reageerde de trainer tegenover FOX Sports.

Twente zag Enes Ünal, Bersant Celina, Yaw Yeboah, Mateusz Klich en Kamohelo Mokotjo vertrekken en dus moet Hake het doen met een vrij nieuw team. "Maar we wisten dat dit ging gebeuren. We zijn op dit moment nog niet zo ver dat we thuis makkelijk van VVV kunnen winnen. We hebben nog een lange weg te gaan en moeten knetterhard werken", was de trainer realistisch. Ook versterkingen zijn nog welkom. "Ik ga niet over het geld, maar we zouden er wel graag nog een aanvaller bij hebben."

Steijn

Maurice Steijn was vanzelfspreken tevreden na de tot nu toe perfecte seizoensstart van VVV-Venlo. "We gingen met een heerlijk gevoel de rust in en wisten daarna goed stand te houden. We geven een goal weg, maar hadden er zelf ook nog wel een of twee kunnen maken", stelt Steijn, die zeer tevreden is over zijn spelers. "We hebben geknokt en pijn geleden. Het was een geweldige teamprestatie."

Volgens Steijn lukte het VVV goed om onder de druk van Twente uit te voetballen waardoor de ploeg eigenlijk weinig in de problemen kwam. "Dat hebben we goed gedaan. We hebben niet alle ballen lukraak naar voren geknald, maar ook goed positiespel gespeeld. Dat was dus de manier om hier succesvol te zijn", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen