Benfica boekt ruime zege, Galatasaray langs Osmanlispor

19 augustus 2017, 23:31

Benfica heeft zaterdagavond een ruime overwinning geboekt op Belenenses. In het Estadio da Luz werd het 5-0. Daarmee blijft Benfica ook na de derde speelronde in het spoor van Sporting Portugal, dat eerder op de dag al met 0-5 won van Vitoria de Guimaraes.

De Brazilaanse aanvaller Jonas opende al na twee minuten spelen de score. Nog voor rust liep Benfica dankzij doelpunten van Eduardo Salvio en en Haris Seferovic uit naar 3-0. Na rust ging de Benfica-storm iets liggen en leek het lange tijd bij drie doelpunten te blijven. In de slotfase zette de thuisploeg toch nog een tandje bij. Dat leverde nog twee treffers op. Binnen enkele minuten zorgde Jonas voor nog twee goals en maakte zo zijn hattrick compleet.

Osmanlispor-Galatasaray

In Turkije wist Galatasaray de uitwedstrijd tegen Osmanlispor FK om te zetten in een 1-3 overwinning. In de eerste dertig minuten scoorden de bezoekers gelijk twee keer. Maicon opende de score en ook aanwinst Bafetimbi Gomis was trefzeker. Toen de wedstrijd 56 minuten oud was maakte Tolga Cigerci er 0-3 van. Twee minuten later zorgde Serdar Gurler ervoor dat ook Osmanlispor op het scorebord kwam. Daarna werd er niet meer gescoord en dus bleef het bij 1-3. Galatasaray gaat na zaterdag aan kop in de Süper Lig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen