Keizer blij met zege: "Maar moeten nog zat dingen gebeuren"

20 augustus 2017, 17:42

Marcel Keizer zag Ajax in eigen huis tegen FC Groningen de eerste zege van het seizoen binnenhalen (3-1). De trainer was daar blij mee, maar zag ook dat er in het spel van de Amsterdammers nog genoeg te verbeteren valt. Vooral na de 2-0 vond hij Ajax minder.

"Of ik opgelucht ben? Ik ben harstikke blij met de overwinning, maar als trainer kijk je ook naar het spel. En dan denk ik dat er nog zat dingen moeten gebeuren. Tot de 2-0 vond ik ons goed spelen, maar daarna werd het minder. Na dat doelpunt gingen de jongens toch wat vrijer spelen. Ze waren langer aan de bal. Maar we moeten dan voor de 3-0 gaan spelen. Dan is het direct klaar, maar dat gebeurde niet.", blikt Keizer terug in gesprek met FOX Sports.

Keizer gooide de opstelling voor het duel met FC Groningen flink om en was tevreden over basisklanten Klaas-Jan Huntelaar, Frenkie de Jong en Vaclav Cerny, die de zieke Amin Younes verving. "Van Frenkie weet je dat hij aan de bal goed speelt, snel is op de eerste meters en durft te voetballen. Cerny vond ik zeer gretig. Dat was ook de bedoeling. Als je de kans krijgt moet je er staan. Hij kreeg het zondagochtend pas te horen", zegt hij over de man die goed was voor twee assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen