Sneijder en Nice lopen CL mis na nederlaag tegen Napoli

23 augustus 2017, 00:30

Wesley Sneijder is er met OGC Nice niet in geslaagd om de groepsfase van de Champions League te bereiken. De Fransen moesten in eigen huis een 2-0 nederlaag tegen Napoli ongedaan zien te maken, maar verloren uiteindelijk opnieuw met dezelfde cijfers.

Sneijder begon in de basis bij Nice. De middenvelder zorgde vrijwel direct voor een schot op doel, maar Napoli-sluitpost Pepe Reina kon eenvoudig redden. Daarna waren het vooral de bezoekers die het voor het zeggen hadden. Onder anderen José Callejón en Dries Mertens kregen enkele goede kansen, maar het ontbrak aan scherpte.

Na rust was het wel raak voor Napoli. De tweede helft was nog maar drie minuten oud toen Callejón raak schoot op aangeven van Marek Hamsik. Daarmee leken de Italianen vrijwel verzekerd te zijn van deelname aan de Champions League. Nice wist er weinig meer tegenover te stellen en het werd in de slotfase zelfs nog erger voor de ploeg van Lucien Favre. Lorenzo Insigne maakte er namelijk nog 0-2 van. Door de dubbele nederlaag komt Nice dit seizoen in de Europa League uit. Sneijder speelde uiteindelijk de gehele wedstrijd.

Bekijk hier de overige uitslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen