Ibrahimovic blijft bij Man United en tekent nieuw contract

24 augustus 2017, 15:26   Bijgewerkt: 24 augustus 2017, 17:41

Zlatan Ibrahimovic blijft aan Manchester United verbonden. De 35-jarige Zweed, die herstelt van een zware knieblessure, heeft een contract voor één seizoen getekend. Dat maakt de Engelse topclub donderdagmiddag bekend.

De Zweed raakte aan het einde van vorig seizoen geblesseerd. Zijn aflopende contract werd daarom niet verlengd. Het is de verwachting dat Ibracadabra tot minstens november bezig is met zijn herstel. Toch heeft United besloten hem alsnog voor één seizoen vast te leggen.

"We zijn verheugd dat Zlatan goed op weg is in zijn herstel", zegt José Mourinho op de website van Manchester United. "We zijn even blij om zijn ervaring terug te hebben. Na zijn bijdrage van vorig seizoen verdient hij ons vertrouwen en zullen wij geduld hebben. Ik twijfel er niet aan dat hij in de tweede seizoenshelft belangrijk zal zijn."

Volgens Ibrahimovic was het altijd de bedoeling zijn verblijf op Old Trafford te verlengen. "Ik kan niet wachten weer terug te komen. Maar ik weet ook dat ik mijn tijd moet nemen. Ik werk hard en zal op m'n sterkst terugkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen