Larsson niet fit genoeg om te debuteren tegen Willem II

25 augustus 2017, 14:50

Sam Larsson is nog niet fit genoeg om zondag voor Feyenoord in actie te komen tegen Wilem II. Giovanni van Bronckhorst zei dat vrijdag tijdens een persconferentie. Daar ging de coach ook in op de 'mooie tegenstanders' die Feyenoord heeft geloot in de Champions League.

Larsson wilde deze zomer per se vertrekken bij sc Heerenveen en was zelfs bereid te staken om dat voor elkaar te krijgen. Groepstrainingen en wedstrijden werden overgeslagen en Larsson verscheen niet op de teamfoto van de Friese club. Met zijn overgang naar Feyenoord kreeg Larsson wat hij wilde, maar zijn debuut in Rotterdam moet de Zweed nog even uitstellen. Larsson is niet fit genoeg. "We hebben met hem gesproken over wat hij gedaan heeft (qua training, red.). Hij zal zondag niet spelen, maar doet wel mee met de beloften volgende week om wedstrijdritme op te doen. Dan kijken we na de interlandbreak hoe hij ervoor staat", zette Van Bronckhorst donderdag uiteen.

In aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Willem II (zondag om 12.30 uur in De Kuip) ging het tijdens de persconferentie vooral over de loting van de Champions League. Feyenoord werd gekoppeld aan 'mooie tegenstanders' Manchester City, Shakhtar Donetsk en Napoli. Van Bronckhorst: "Of het een voordeel is voor Ajax en PSV dat zij niet Europees spelen en wij wel? Ik kijk liever naar het voordeel voor ons: dit is goed voor de ontwikkeling van deze ploeg. Het reizen, drie wedstrijden per week spelen. Dat zullen we goed moeten plannen. Maar deze groep is daar klaar voor."

Na twee nipte overwinningen (op FC Twente en Excelsior) gaat Feyenoord zondag op voor de derde driepunter van het seizoen tegen Willem II. Naast Larsson zijn ook de geblesseerden Sven van Beek, Kenneth Vermeer en Bart Nieuwkoop er niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen